KOTLI HVL

Kotli na polena HVL in kombinirani kotli HVL (drva/peleti) so tehnološko dovršeni in kvalitetni kotli na polena ter pelete. Izbirate lahko med različnimi modeli kotlov odvisno od vaših potreb. Vsem modelom je skupna visoka tehnologija kotlovskega telesa, ki omogoča visoke izkoristke kotlov HVL in posledično nizke temperature dimnih plinov.

dhb hvl kotel na polena in peleteKotel HVL DP (drva/peleti)

Kombinirani kotel na polena in pelete HVL DP (drva/peleti). Kotel na polena in pelete HVL DP (drva/peleti) predstavlja popolno kombinacijo dveh sistemov – v dveh ločenih zgorevalnih komorah izpolnjuje vse zahteve za optimalno gorenje polen in pelet.

 


HVL_EkonimikKotel na polena HVL Ekonomik

Kotel na polena HVL Ekonomik Vam za ugodno ceno ponuja izredno kakovostno kotlovsko tehnologijo, ki vsebuje veliko lastnosti kotlov na polena višjega razreda. Kotel odlikujejo visok izkoristek, zvezna regulacija moči kotla, velik nalagalni prostor in robustna konstrukcija kotla (dolga življenska doba).

 

HVLLambda kotel  drvaKotel na polena HVL Lambda Control

Kotel na polena HVL Lambda Control bo biser vaše kurilnice. Še izpopolnjena tehnologija in uporabniku prijaznejša uporaba postavljata kotel v sam vrh ponudbe. Kotel odlikujejo visok izkoristek, zvezna regulacija moči kotla, čistejše izgorevanje s pomočjo lambda sonde, velik nalagalni prostor in robustna konstrukcija kotla (dolga življenska doba).

 

 

Kotel na polena HVL StandardKotel na polena HVL Standard

Kotel na polena HVL Standard se osredotoča predvsem na bistveno. Za kotel so značilni visok izkoristek, stopenjska regulacija moči kotla, velik nalagalni prostor in robustna konstrukcija kotla (dolga življenska doba).

 

 

MINIKOTLOVNICAMini Kotlovnica HVL

Mini kotlovnica je povezan sklop elementov, ki jih potrebujete za ogrevanje vašega objekta. Postrojenje je enostavno montirati v praktično vsako kotlovnico in omogoča varno, zanesljivo in učinkovito uporabo kotlov na polena HVL, ki delujejo po principu suhe destilacije lesa.

 

 

 

HVL_EkonimikOdsesovalni kotel na polena HVL – O Ekonomik

Odsesovalni (podtlačni) kotel na polena HVL – O Ekonomik Vam za ugodno ceno ponuja izredno kakovostno kotlovsko tehnologijo, ki vsebuje veliko lastnosti kotlov na polena višjega razreda. Kotel odlikujejo visok izkoristek, zvezna regulacija moči kotla, velik nalagalni prostor in robustna konstrukcija kotla (dolga življenska doba).

 

Kombinirani odsesovalni kotel na drva in pelete.Odsesovalni kotel HVL – O DP (drva/peleti)

Kombinirani odsesovalni (podtlačni) kotel na polena in pelete HVL – O DP (drva/peleti). Kotel na polena in pelete HVL – O DP (drva/peleti) predstavlja popolno kombinacijo dveh sistemov – v dveh ločenih zgorevalnih komorah izpolnjuje vse zahteve za optimalno gorenje polen in pelet.

 

 

Kombinirani odsesovalni kotel na drva in pelete z kompaktnim zalogovnikom.Odsesovalni kotel HVL – O DP (drva/peleti) kompakt

Kombinirani odsesovalni (podtlačni) kotel na polena in pelete HVL – O DP (drva/peleti) z kompaktnim zalogovnikom. Kotel na polena in pelete HVL – O DP (drva/peleti) predstavlja popolno kombinacijo dveh sistemov – v dveh ločenih zgorevalnih komorah izpolnjuje vse zahteve za optimalno gorenje polen in pelet. Kompakten zalogovnik omogoča minimalen zahtevan prostor za vgradnjo sistema.